Matias Turkkila

Kaikki blogit puheenaiheesta Orlando

Ensimmäiset päivät Yhdysvalloissa eikä tietokaan vaalihuumasta

Vaalimatkan ensimmäiset päivät Yhdysvalloissa ovat olleet itse vaalien suhteen pienoinen yllätys. Vaalit eivät ole näkyneet juuri millään tavalla katukuvassa.  Matkalla Orlandosta Charlestoniin näkyi alle kymmenen Donald Trumpin tienvarsimainosta ja muutamia ihmisiä kylttien ja tähtilippujen kanssa ilmaisemassa tukeaan Trumpille. Charlestonin vaalihuuma, jos sitä edes on, on painettu maanalle.

Pirullinen suunnitelma karsinoi ihmisiä USA’ n Orlandosta!

(Pelätty astui julkisuuteen, tekoihin ja monitahoinen yhteisyys avasi väkivallan tuntemattomille areenoille – niin yksittäinen ihminen kuin tarkasti suunniteltu kollektiiviväkivalta tavoittavat nyt ketä ja mitä tahansa)

 

[… meillä Suomessa kansalainen Erkki pohtii milloin me saamme saman käsittelyn 1] – pirullisena juonena, jolla harhautetaan viranomaisia, jotka aina kulkevat askeleen jäljessä. Erkki oli huomannut, että olemme sotilaina edelleen Afganistanissa 2] …

Aseet ja henkirikokset

Orlandon traagiset ja kauheat tapahtumat saivat, kuten aina ennenkin, populistit liikkeelle ympäri maailman. Veri ei ehtinyt edes maassa kuivua, kun eräiden piirien kärkipoliitikot rupesivat jo yhteen ääneen puhkumaan ja puhisemaan, sekä tökkimään kepillä vielä lämmintä kalmoa.

"Kato nyt, kato, mähän sanoin!", sanoi hoplofoobikko, tuo verta imevä pikku punkki eikä malttanut enää innostuksestaan odottaa.

Se on vain islam

Orlandon terrori-isku saa minut vihaiseksi. Kuitenkin omalla tavallaan vielä järkyttävämpää on länsimaisten vasemmistolaisten reaktio siihen.

Tietenkin uskonnollinen fanaatikko tekee minkä tekee, hänen toimintaansa ohjaa vain uskonnon dogma. Muiden, normaalien ihmisten kuuluisi kuitenkin omata edes vähän järkiperäistä ja moraalista harkintaa, joten yhden ihmisen hirmuteko muuttuu systemaattiseksi väkivaltaisen ideologian suojeluksi ja edistämiseksi, kun vasemmisto marssii esiin harhauttamaan huomion pois iskusta ja sen todellisista syistä.

Poliittista korrektiutta: kuka tai mikä on syyllinen Orlandossa?

Vastaukseksi otsikon kysymykseen ei riitä asetta käyttäneen afgaanimiehen nimi. Se ei ole itsessään kiinnostava.

Mediassa ja somessa on annettu syvempää luotaavia vastauksia, aina sen mukaan, minkälaisen mielipidekombinaation kukin mielipiteen esittäjä on valinnut omakseen. Ylen sekä virallisen homoliikkeen mielestä liipaisinta painoi ”yhteiskunnassa oleva viha”. Presidentti Obamaa kannattavien ja erityisesti vasemmistopuolueitten mielestä Orlandossa syyllinen oli ase, ja sellaisten liian helppo saatavuus.

Case Orlando - äänivyöry Trumpille

 

 

Jos Orlandon ampumatapauksen afgaanitaustaisen tekijän motiivi osoittautuu ääri-islamismiksi, takaa se valtaisan äänivyöryn Trumpille:

 

 

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/mediat-floridan-yokerhoammu...

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä